<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=790446042863156&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Logga in

|

Fakturera är det bästa som finns - Acconomy

Att fakturera är något av det bästa som finns om man är företagare. Här vill vi slå ett slag för vår samarbetspartner Acconomy och ge en översikt av vad fakturering innebär samt vad du bör tänka på.

Fakturering innebär att skicka en räkning till din kund för varor och tjänster som har levererats. Det är en formell begäran för de produkter och tjänster som ditt företag har tillhandahållit. När du skapar en faktura till en kund bör den innehålla detaljerad information om vad kunden är skyldig, inklusive en beskrivning av produkterna eller tjänsterna, antal, priser och eventuella andra relevanta kostnader såsom skatter eller frakt. Här kan du läsa  allt om vad en faktura skall innehålla. 

Fakturering bör utföras noggrant för att säkerställa att all nödvändig information ingår och för att undvika missförstånd eller betalningsförseningar. Med Acconomy kan du enkelt och snabbt följa alla händelser i din faktureringsprocess.

Ekonomisystemet Acconomy

Acconomy är ett komplett ekonomisystem för företagare som erbjuder fakturering, bokföring och mycket mer. Som kund hos Euro Finans får du tillgång till hela systemet utan extra kostnad.

Bokföring och fakturering i samma system

Acconomy erbjuder marknadens smidigaste bokförings- och faktureringssystem med Sveriges snabbaste betalning av dina fakturor – du kan direkt i programmet sälja en faktura med ett knapptryck. Tjänsten är helt molnbaserad och du sköter den enkelt från både mobil och dator. Som kund hos oss får du tillgång till hela systemet utan extra kostnad.

Citat från en nöjd kund

"Jag är från början fakturaköpskund och fakturerade via ett annat system men då Acconomy ingick i årsavgiften valde jag att prova. Jag är mycket nöjd med systemet och speciellt med hur enkelt det är att sälja fakturor med bara ett knapptryck. Det är snabbt, enkelt och jag får en tydlig överblick av fakturans status. Jag uppskattar dessutom möjligheten att få en kontaktperson på bolaget, det känns tryggt att veta att de bara är ett samtal bort. Att jag alltid får snabba svar och besked på mina frågor eller funderingar är även ett stort plus!" Henrik Magnusson

Så enkelt fakturerar du i Acconomy

Med bara 5 steg kan du skapa en faktura i Acconomy – snabbt, enkelt och tryggt:

  1. Välj din kund.
  2. Lägg till vilka artiklar du vill fakturera.
  3. Sätt dina villkor och fakturainformation.
  4. Välj vilken leveransmetod du vill använda.
  5. Skicka din faktura.

Kontakta oss på Euro Finans så berättar vi mer.

Läs allt om Acconomy här.

Här kan du läsa mer om fakturaköp.

Här kan du läsa mer om hur du ansöker om ett företagslån.

fakturera enkelt