<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=790446042863156&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Logga in

|

Starta din fakturabelåning nu: En snabbguide

Lär dig hur du kan dra nytta av fakturabelåning och kom igång snabbt med denna enkla guide.

Fördelar med fakturabelåning

Genom fakturabelåning kan du snabbt få tillgång till pengar som annars skulle vara bundna i dina fakturor. Det ger dig möjligheten att förbättra din likviditet, använda pengarna till en bra affär eller investerings möjlighet. Du slipper vänta på att dina kunder ska betala sina fakturor. Istället kan du få betalt direkt och kan på så sätt undvika  eventuella likviditetsproblem. Fakturabelåning ger dig även möjligheten att minska risken för obetalda fakturor. Genom att överlåta fakturorna till fakturabelåningsföretaget tar de över ansvaret för att driva in betalningarna, vilket minskar din administrativa börda och ökar din trygghet.

5 enkla steg för att komma igång med fakturabelåning

1. Kontakta oss och diskutera dina behov och förutsättningar.

2. Du skriver ett avtal med oss och skickar in dina  fakturor.

3. Vår kreditavdelning handlägger fakturorna.

4. Vi betalar ut pengarna till dig och skickar samtidigt ut fakturan till din kund.

5. Vi inväntar betalning från din kund.

Varför fakturabelåning är ett smart val

Fakturabelåning är verkligen ett smart val för företagare som vill ta kontroll över sin likviditet och få tillgång till kapital snabbt. Genom att använda fakturabelåning kan du frigöra de pengar som annars skulle vara låsta i dina fakturor och använda dem för att växa och utveckla ditt företag.

Att överlåta fakturorna till ett fakturabelåningsföretag ger dig inte bara tillgång till pengar utan minskar också risken för obetalda fakturor. Du kan känna dig trygg med vetskapen om att företaget tar hand om inkasso och betalningsprocessen, vilket ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet. Att slippa den administrativa bördan med att driva in betalningar är en stor fördel med fakturabelåning. Istället för att jaga kunder för betalning kan du lägga din tid och energi på att låta ditt företag växa och skapa värde för dina kunder.

Sammanfattningsvis, fakturabelåning är inte bara ett smart val för att förbättra likviditeten utan det är också ett effektivt sätt att öka tryggheten, minska risken för obetalda fakturor och frigöra tid för din kärnverksamhet. Ge din verksamhet en extra boost med fakturabelåning och se hur det kan hjälpa dig att nå dina affärsmål på ett effektivt sätt.

Vanliga frågor om fakturabelåning

1. Vad kostar fakturabelåning? Avgifterna för fakturabelåning varierar beroende på fakturabelåningsföretaget och din situation. Det är viktigt att jämföra olika alternativ för att hitta den bästa lösningen för ditt företag.

2. Vilka fakturor kan jag belåna? Du kan belåna fakturor från företag och organisationer som är etablerade och kreditvärdiga. 

3. Hur lång tid tar det att få pengarna? Tiden det tar att få pengarna kan variera beroende på fakturabelåningsföretaget och din situation. Vissa företag kan erbjuda snabb utbetalning inom 24 timmar, medan det kan ta längre tid hos andra.

4. Vad händer om mina kunder inte betalar fakturorna? Om dina kunder inte betalar fakturorna kan fakturabelåningsföretaget ta över ansvaret för att driva in betalningarna. Du kan i vissa fall få en del av pengarna direkt och resten när fakturorna betalas.

Inom några timmar betalar vi på Euro Finans ut dina pengar vid fakturabelåning

När du överlåter dina fakturor till oss på Euro Finans betalar vi ut pengarna till dig snabbt, vi vet att detta är viktigt för dig. Vi drar av vår avgift och överför resten av beloppet till ditt konto. Efter 35 år i branschen vet vi vad  Sveriges företag är i behov av. Vi erbjuder en smidiga lösning  och ser till att du får tillgång till pengarna oftast redan samma dag som du skickat in era fakturor.

Du kan vara trygg med att vi tar hand om att driva in betalningarna från dina kunder, dina kunder är lika viktiga för oss som för dig.  Detta minskar din administrativa börda och ger dig mer tid att fokusera på ditt företag.

Här kan du läsa mer om belåning av dina fakturor hos Euro Finans 

 

 

Vi snackar inte - vi betalar

Fakturabelaning med Euro Finans